top of page

Tekenles (6-9 jaar)

Tijdens de tekenlessen ga je aan de slag met verschillende tekenmediums. Van potlood tot houtskool en van markers tot Oost-Indische inkt. Leer de materialen kennen en probeer technieken uit. Ben jij een echte tekenfanaat? Teken jij op school ook altijd je boeken en schriften vol? Wil je er nog beter in worden? Dan is tekenles echt wat voor jou!

Locatie?

Technieklokaal in Het Podium, Waterlinie 1, 4651 EB, Steenbergen (bij de hoofdingang de trap op en dan op de eerste verdieping aan de rechterkant)

Tijd?

Elke dinsdag van 15:30 tot 16:30 (met uitzondering van de schoolvakanties)

We starten dit seizoen op 3 oktober 2023.

Hoeveel?

Tekenles wordt in de periode van begin oktober tot eind juni gegeven en bedraagt €25,- per maand. Dat is inclusief gebruik van professioneel tekenmateriaal, papier en deelname aan toekomstige exposities. De betaling dient maandelijks voor de 1e van de volgende maand binnen te zijn en mag contant of per bankoverschrijving worden betaald. Er mag ook in één keer worden betaald. Dan graag vòòr de 1e les het volledige bedrag van €225,- overmaken.

Inschrijven?

Instromen kan vanaf elke nieuwe maand. Laat de naam van het kind en je e-mailadres achter, dan krijg je een inschrijfformulier toegezonden. Neem dit formulier mee naar de eerstvolgende les.

Tot bij De Kunstverkenners!

bottom of page