top of page

Tekenles (9-12 jaar)

In de tekenlessen vanaf 9 jaar leer je verschillende tekentechnieken. We gaan de menselijke anatomie bestuderen voor het tekenen van mensen en we gaan naar buiten om bomen te tekenen. Ook leer je omgaan met verschillende tekenmediums. Ben jij een echte tekenfanaat? Teken jij op school ook altijd je boeken en schriften vol? Wil je er nog beter in worden? Dan is tekenles echt wat voor jou!

Locatie?

Technieklokaal in Het Podium, Waterlinie 1, 4651 EB, Steenbergen (bij de hoofdingang de trap op en dan op de eerste verdieping aan de rechterkant)

Tijd?

Elke dinsdag van 16:30 tot 17:30 (met uitzondering van de schoolvakanties)

We starten dit seizoen op 3 oktober 2023.

Hoeveel?

Tekenles wordt in de periode van begin oktober tot eind juni gegeven en bedraagt €25,- per maand. Dat is inclusief gebruik van professioneel tekenmateriaal, papier en deelname aan toekomstige exposities. De betaling dient maandelijks voor de 1e van de volgende maand binnen te zijn en mag contant of per bankoverschrijving worden betaald. Er mag ook in één keer worden betaald. Dan graag vòòr de 1e les het volledige bedrag van €225,- overmaken.

Inschrijven?

Instromen kan vanaf elke nieuwe maand. Laat de naam van het kind en je e-mailadres achter, dan krijg je een inschrijfformulier toegezonden. Neem dit formulier mee naar de eerstvolgende les.

Tot bij De Kunstverkenners!

bottom of page