top of page

Lesaanbod

Jeugdatelier 6-8

In het jeugdatelier voor kinderen van 6 tot 8 gaat uw kind experimenteren met verschillende materialen en technieken. De nadruk ligt op het ervaren en uitproberen van nieuwe dingen.

Jeugdatelier 8-10

In het jeugdatelier voor de leeftijd van 8 tot 10 jaar maakt uw kind voor het eerst kennis met het ontwikkelen van een idee en leert daar naar te handelen door keuzes te maken in technieken en materialen. De nadruk ligt op het ontdekken en uitproberen van nieuwe materialen en technieken.

Jeugdatelier 10-12

In het jeugdatelier van 10 tot 12 gaat uw kind aan de slag met zelfstandige projecten aan de hand van een voorgeschreven thema. De nadruk ligt hier op eigenheid en creativiteit.

Tekenles 6-9

Tijdens de tekenlessen gaat uw kind aan de slag met verschillende tekenmediums. Van potlood tot houtskool en van markers tot Oost-Indische inkt. Leer de materialen kennen en probeer technieken uit.

Tekenles 9-12

In de tekenlessen vanaf 9 jaar leert uw kind verschillende tekentechnieken. We gaan de menselijke anatomie bestuderen voor het tekenen van mensen en we gaan naar buiten om bomen te tekenen. Ook leert uw kind omgaan met verschillende tekenmediums.

Ukkie-atelier 2-5

In het ukkie-atelier zijn kinderen van 2 tot 5 jaar welkom onder begeleiding van een ouder. Samen met uw kind gaat u aan de slag met verschillende materialen en technieken. Samen kliederen, uitproberen en nieuwe dingen ervaren.

bottom of page