top of page

Ukkie-atelier (2-5 jaar)

In het ukkie-atelier zijn kinderen van 2 tot 5 jaar welkom onder begeleiding van een ouder. Samen met uw kind gaat u aan de slag met verschillende materialen en technieken. Samen kliederen, uitproberen en nieuwe dingen ervaren. Bij het Ukkie-atelier ligt de nadruk op het ervaren van nieuwe sensaties op het gebied van kleuren, materialen en texturen. U ervaart dit samen met uw kleintje en maakt daardoor samen een creatieve ontwikkeling door.

Locatie?

Technieklokaal in Het Podium, Waterlinie 1, 4651 EB, Steenbergen (bij de hoofdingang de trap op en dan op de eerste verdieping aan de rechterkant)

Tijd?

Elke donderdag van 16:00 tot 17:00 (met uitzondering van de schoolvakanties)

We starten dit seizoen op 5 oktober 2023.

Hoeveel?

Het ukkie-atelier wordt in de periode van begin oktober tot eind juni gegeven en bedraagt €30,- per maand. Dat is inclusief gebruik van materialen en deelname aan toekomstige exposities. De betaling dient maandelijks voor de 1e van de volgende maand binnen te zijn en mag contant of per bankoverschrijving worden betaald. Er mag ook in één keer worden betaald. Dan graag vòòr de 1e les het volledige bedrag van €270,- overmaken.

Inschrijven?

Instromen kan vanaf elke nieuwe maand. Laat de naam van het kind en je e-mailadres achter, dan krijg je een inschrijfformulier toegezonden. Neem dit formulier mee naar de eerstvolgende les.

Tot bij De Kunstverkenners!

bottom of page