top of page

Jeugdatelier (10-12 jaar)

In het jeugdatelier van 10 tot 12 gaat uw kind aan de slag met zelfstandige projecten aan de hand van een voorgeschreven thema. De nadruk ligt hier op eigenheid en creativiteit. Ben jij super creatief en wil je graag lekker met je handen werken? Dan is het jeugdatelier echt wat voor jou!

Locatie?

Technieklokaal in Het Podium, Waterlinie 1, 4651 EB, Steenbergen (bij de hoofdingang de trap op en dan op de eerste verdieping aan de rechterkant)

Tijd?

Elke maandag van 16:00 tot 17:00 (met uitzondering van de schoolvakanties)

We starten dit seizoen op 2 oktober 2023.

Hoeveel?

Het jeugdatelier wordt in de periode van begin oktober tot eind juni gegeven en bedraagt €30,- per maand. Dat is inclusief gebruik van materialen en deelname aan toekomstige exposities. De betaling dient maandelijks voor de 1e van de volgende maand binnen te zijn en mag contant of per bankoverschrijving worden betaald. Er mag ook in één keer worden betaald. Dan graag vòòr de 1e les het volledige bedrag van €270,- overmaken.

Inschrijven?

Instromen kan vanaf elke nieuwe maand. Laat de naam van het kind en je e-mailadres achter, dan krijg je een inschrijfformulier toegezonden. Neem dit formulier mee naar de eerstvolgende les.

Tot bij De Kunstverkenners!

bottom of page